+30 697 70 41 633 info@airbnb-helper.gr Δευ.-Παρ.: 9.00-14.00, Σαβ.: 9.00-14.00

Συχνές Ερωτήσεις

Βασικές ερωτήσεις

Ειναι η μεγαλυτερη πλατφορμα σε ολόκληρο το διαδίκτυο για να νοικιάσει κάποιος τον χώρο του (από δωμάτιο και σπίτι μέχρι κάστρο και κτίριο) για λίγες ημέρες κι αντίστοιχα για να βρει κάποιος ένα μέρος να μείνει σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες πλατφόρμες αναζήτησης αλλά το Airbnb κατέχει πάνω από το 90% της παγκόσμιας αγοράς, και ειναι το πιο γνωστό. Ο ιδιοκτήτης καταχωρεί την οικία του στο Airbnb, ορίζει την τιμή που ζητά ανά βράδυ ώστε να γίνει χρήση της οικίας του, έρχεται σε επαφή με υποψήφιους επισκέπτες, συμφωνούνται οι κρατήσεις και κατά την άφιξη των επισκεπτών το συμφωνηθέν ποσό πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει. Κάθε πλαατφόρμα διαθέτει τους δικούς της όρους και προϋποθέσεις συνεργασίας ενώ τα στάνταρ ποικίλουν.

Στα κανάλια αυτά μπορείτε να βρείτε να διαθέτονται προς ενοικίαση από κάστρα και επαύλεις μέχρι και δεντρόσπιτα. Βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία μίας καταχώρισης είναι η σωστή διαχείρισή της, η καθαριότητα του χώρου, η καλή τοποθεσία και οι ανέσεις που προσφέρει στους επισκέπτες της μεταξύ άλλων.

Υπάρχουν περισσότεροι από 900.000 χώροι σε 190 χώρες που ενοικιάζονται σε αυτό, και πάνω από το 50% των κρατήσεων ήδη γίνεται στην Ευρώπη. Και φυσικά, επειδή μπορεί να αποφέρει ένα συμπληρωματικό εισόδημα στις δύσκολες αυτές ώρες.

Μπορείτε να βρείτε να διατίθενται προς ενοικίαση από κάστρα και επαύλεις μέχρι και δεντρόσπιτα! Τα διαμερίσματα και τα σπίτια βέβαια είναι αυτά που έχουν την περισσότερη ζήτηση. Υπάρχει βέβαια και ένα ποσοστό ταξιδιωτών που νοικιάζει μόνο ένα δωμάτιο, αλλά αυτό είναι πάντα λίγο πιο πολύπλοκο. Βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία μίας καταχώρισης είναι η σωστή διαχείρισή της, η επίπλωση και καθαριότητα του χώρου, η καλή τοποθεσία και οι ανέσεις που προσφέρει στους επισκέπτες της, αποτελούν παράγοντες ώστε να έχετε περισσότερη επιτυχία.

Αυτή είναι η πιο κοινότυπη ερώτηση στην οποία όμως δεν υπάρχει μία δεδομένη απάντηση, μιας κι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αναφέροντας μερικούς:  η τοποθεσία, τον εξοπλισμό που διαθέτει η οικία,  τον αριθμό των κρεβατιών, η ποιότητα και η κατάσταση της οικίας γενικότερα, τον ανταγωνισμό στην περιοχή και φυσικά, την πόλη την ίδια.

Σε γενικές γραμμές, κι αναλόγως τον χώρο και τις κρατήσεις του, ένα σπίτι μπορεί να αποδώσει από 2-2.500 € ως και περισσότερα 10.000€ σε ένα χρόνο*. (*Οι παραπάνω τιμές υπολογίζονται για διαμέρισμα με μια μέση τιμή 50€ ανά διανυκτέρευση και η απόδοση τους μεταξύ 5 και 15 διανυκτερεύσεων ανά μήνα). Έχουμε παραδείγματα όπου βοηθήσαμε ιδιοκτήτες να βγάλουν πάνω από 60.000€.

Συνεπώς, εάν κι εφόσον διαθέτετε μία οικία η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν χρησιμοποιείται συνεχώς από εσάς ή τρίτους δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ να την διαθέσετε προς ενοικίαση μέσα από την πλατφόρμα της AirBnB-Helper.

Μην ξεχνάτε. Δεν πληρωνόμαστε αν δεν πληρωθείτε εσείς. Χρεώνεστε ένα μικρό ποσοστό για τις υπηρεσίες μας ΜΟΝΟ όταν υπάρχει κράτηση, και ΔΙΧΩΣ κρυφές χρεώσεις. Για να εκτιμήσουμε την ποιότητα της οικίας σας και να σας ενημερώσουμε για το πόσα μπορεί  να σας αποδώσει ετησίως καταχωρίστε την οικία σας ΔΩΡΕΑΝ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα καταχώρισης οικίας που διαθέτουμε για τους ιδιοκτήτες και να μας περιγράψετε την οικία σας, τις προδιαγραφές της, το μέγεθός της, τις ανέσεις που διαθέτει και την τοποθεσία που βρίσκεται. Συνοδεύστε τα παραπάνω με ορισμένες φωτογραφίες ώστε να εξετάσουμε σε πρώτο στάδιο την κατάσταση και την ποιότητα της οικίας σας.

Σε περίπτωση που πάρει την προέγκριση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και να κλείσουμε ένα ραντεβού για να επισκεφτούμε το σπίτι σας και να το φωτογραφίσουμε αν έχετε επιλέξει το ανάλογο πακέτο ή για να συλλέξουμε πληροφορίες που χρειαζόμαστε και να ετοιμάσουμε τον οδηγό του χώρου σας. Μετά από αυτό αρχίζει η διαδικασία της καταχώρισης σε όλα τα κανάλια με τα οποία συνεργαζόμαστε και αναλαμβάνουμε εμείς να σας αποφέρουμε κέρδος. Εύκολα, απλά, οργανωμένα και επαγγελματικά.

Η AirBnB-Helper αναλαμβάνει την καταχώριση και προώθηση σε μία σειρά από κανάλια και πλατφόρμες (όπως είναι το Airbnb, Tripadvisor, Homeaway, Flipkey και πολλά άλλα με τα οποία συνεργαζόμαστε) ή και την εξ ολοκλήρου διαχείριση της οικίας σας ώστε εσείς να μπορείτε να βγάζετε χρήματα εκμεταλλευόμενοι την online τουριστική αγορά

Από την στιγμή που το ακίνητό σας γίνει δεκτό ώστε αυτό να συμπεριληφθεί στην πλατφόρμα μας, αναλαμβάνουμε τα πάντα για την επιτυχία του όσον αφορά την τουριστική του εκμετάλλευση, και δίχως ποτέ να φαίνεται το όνομα σας.

Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι το να βάλει και να τρέξει μια καταχώρηση στο Αirbnb είναι κάτι εύκολο, αλλά συνήθως αυτοί είναι οι πιο πιστοί μας πελάτες, αφού σύντομα διαπιστώνουν ότι η αλήθεια μόνο έτσι δεν είναι, μιας και απαιτεί χρόνο, αφοσίωση, οργάνωση και φυσικά εμπειρία.

Η AirBnB-Helper στέκεται δίπλα σε εκείνους που μπορεί να έχουν ακούσει για την Airbnb μεσω φίλων  αλλά να μην ξέρουν πως να ξεκινήσουν ή τι χρειάζονται. Επίσης, το ύφος που θα γραφτεί η καταχώρηση, το τι πρέπει να συμπεριληφθεί στην περιγραφή, η τιμολόγηση, είναι πράγματα που μπορούν να κάνουν τι διαφορά ως προς τον αριθμό των κρατήσεων και είναι κάτι που απαιτεί εμπειρία, την οποία κι εμείς διαθέτουμε.

Επιπρόσθετα, εμείς στην AirBnB-Helper, συνεργαζόμαστε με πολλές πλατφόρμες και κοινωνικά δίκτυα και δεν μένουμε μόνο στην Airbnb, οπότε η πιθανότητες να έχετε κρατήσεις αυξάνονται γεωμετρικά. Αυτό όμως κάνει περισσότερο πολύπλοκο την παρακολούθηση των διαφορετικών ημερολογίων για κάθε μια (πλατφόρμα), μιας και έχουν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης, και ένας άπειρος διαχειριστής μπορεί λόγω λάθους, να διπλοκρατήσει μια ημερομηνία ή απλά να το βρίσκει πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Με εμάς όλα αυτά αποφεύγονται.

Ακολούθως, η Airbnb μέσω του αλγορίθμου της, “ανεβάζει” ψηλά στην αναζήτηση, καταχωρήσεις στις οποίες οι ιδιοκτήτες απαντούν άμεσα στις ερωτήσεις επισκεπτών από διάφορες χώρες, κάτι για το οποίο δεν έχετε τον χρόνο μιας κι έχετε δική σας δουλειά. Παράλληλα, ίσως βρίσκεται χρονοβόρα την διαδικασία και την οργάνωση που απαιτείται για την σωστή προετοιμασία του σπιτιού, το καθάρισμά του, τον εξοπλισμό του με αναλώσιμα, το Check-in και Check-out, ενώ ίσως μπορεί και να ζείτε μακριά απτήν τοποθεσία της οικίας σας,  κι απλά χρειάζεστε κάποιον που θα εμπιστεύεστε, να κάνει την ‘βρώμικη δουλειά’ κι εσείς απλά να απολαμβάνετε τα οφέλη. Επιπρόσθετα, μέσω της AirBnB-Helper, εξασφαλίζεται την ανωνυμία σας, ενώ εμείς δεν αποκαλύπτουμε ποτέ και σε κανέναν τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, σεβόμενοι την ιδιωτικότητα σας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους κι ακόμα παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας στο email properties@AirBnB-Helper.gr ή καταχωρίστε την οικία σας δωρεάν από την φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τα κοινό όφελος της μεταξύ μας συνεργασίας.

Εμείς αυτό που υποσχόμαστε από την μεριά μας, είναι επαγγελματικότητα, εχεμύθεια, εμπιστοσύνη, οργάνωση και συνέπεια ώστε μέσω των κρατήσεων σας, να κερδίζουμε κι εμείς.

Είναι απολύτως δωρεάν. 0 €. Τίποτα. Πληρωνόμαστε με ένα μικρό ποσοστό, ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών που επιλέξετε και ΜΟΝΟ όταν υπάρχει κράτηση. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχετε τίποτα να χάσετε, επιλέγοντας μας.

Όχι γιατί δεν είναι απαραίτητο. Η εγγραφή στην υπηρεσία μας είναι δωρεάν. Η καταχώρηση της οικίας σας σε όλα τα κανάλια στην οποία προβαίνουμε συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Η διαχείριση των καταχωρήσεων σας, η επικοινωνία και ανταλλαγή μηνυμάτων με τους υποψήφιους επισκέπτες είναι και αυτό κομμάτι των υπηρεσιών μας. Η ενημέρωση των ημερολογίων είναι δωρεάν. Πληρωνόμαστε με ένα μικρό ποσοστό (ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών που έχετε επιλέξει) ΜΟΝΟ όταν και αν έχετε κράτηση και αφού πρώτα έχετε πληρωθεί εσείς

Από την στιγμή που θα είναι έτοιμο ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα, διαθέτουμε τις πληροφορίες και λεπτομέρειες, και υπάρχουν ήδη κατάλληλες φωτογραφίες διαθέσιμες, χρειαζόμαστε 2-3 ημέρες για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και να εμφανίζεται η καταχώρηση σου στο Airbnb. Από το διάστημα αυτό κι έπειτα, μπορείτε να ξεκινήσετε να βγάζετε χρήματα.

Μόλις παραλάβουμε τα χρήματα, αφαιρούμε το ποσοστό μας και τις προμήθειες της πλατφόρμας, και το υπόλοιπο μεταφέρεται την επόμενη ημέρα στον δικό σας λογαριασμό, κατά προτίμηση Paypal ενώ αποστέλλεται απόδειξη παροχής υπηρεσιών στο email σας. Με λίγα λόγια… από 24 ώρες έως 5-7 ημέρες. Για άλλους τρόπους πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στο payments@AirBnB-Helper.gr

Φυσικά και μπορούμε, ανεξαρτήτως  εάν ήδη διαθέτετε καταχώρηση στο Airbnb ή σε άλλη σχετική πλατφόρμα. Αν επιθυμείτε να συνεργαστούμε, απλά ελάτε σε επαφή μαζί μας, παραδώστε μας τα “κλειδιά” της καταχώρησής σας και αναλαμβάνουμε εμείς στην συνέχεια την διαχείρισή του σύμφωνα με το πακέτο που έχετε επιλέξει μαζί μας.

Απλά μας στέλνετε τους κωδικούς εισόδου σας ή αν δεν νοιώθετε άνετα με αυτό τότε απλά αλλάζετε το email του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε με ένα που θα σας δώσουμε. Στην συνέχεια αλλάζουμε το password για να μπορούμε να διαχειριστούμε τα inquiries του λογαριασμού σας και επαναπροωθούμε όλη την αλληλογραφία που λαμβάνουμε αυτόματα και άμεσα και στο δικό σας email.

Εναλλακτικά, μπορούμε, αν το επιθυμείτε, να δημιουργήσουμε νέα ξεχωριστή καταχώριση για την οικία σας σε λογαριασμό της AirBnB-Helper και απενεργοποιείτε (για όσο διαρκεί η συνεργασία μας) την δική σας.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα προς το παρόν είναι ναι. Παρόλα αυτά, γίνεται ήδη διαβούλευση νόμου στη βουλή, όπου συζητείται ο μέγιστος αριθμός ακινήτων προς διάθεση σε τέτοιες πλατφόρμες να περιορίζεται σε ΔΥΟ, για κάθε αριθμό ΑΦΜ. Η AirBnB-Helper μπορεί σε συνεργασία με τον λογιστή σας, να σας βοηθήσει.

Η AirBnB-Helper αναλαμβάνει μόνο σπίτια ή διαμερίσματα. Για να αναλάβουμε την διαχείριση ενός χώρου και για να είναι επιτυχής η τουριστική του εκμετάλλευση πρέπει να τηρούνται κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές. Βασική πρώτη προϋπόθεση είναι το σπίτι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Κανείς δεν θα ήθελε να μείνει σε έναν χώρο όπου υπάρχουν τρύπες στους τοίχους, τα παράθυρα είναι σπασμένα κι επικίνδυνα, ενώ οι πόρτες δεν κλείνουν. Αναλυτικότερα:

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: • Επιπλωμένο • Θέρμανση • Κουζίνα • Ψυγείο • Κρεβατοκάμαρα • Ντουλάπες και αποθηκευτικοί χώροι • Σετ πιάτα και μαχαιροπίρουνα • Σετ σκεύη μαγειρέματος • Σετ λευκά βαμβακερά σεντόνια • Μαξιλάρια και μαξιλαροθήκες • Πάπλωμα και κουβέρτα • Σετ λευκές βαμβακερές πετσέτες • Wi-fi • Air Condition • Κουτί πρώτων βοηθειών • Παροχή ζεστού νερού• Πιστολάκι μαλλιών • Σίδερο ρούχων • Σφουγγαρίστρα • Σκούπα • Κουβάς • Είδη καθαρισμού.

ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ: • Τηλεόραση • Δορυφορική • Στεγνωτήριο ρούχων – Καφετιέρα • Βραστήρας • Τοστιέρα• Πλυντήριο ρούχων – Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ • Εύκολη πρόσβαση σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (μπορεί να τα αναλάβει η εταιρεία μας επιλέγοντας το ανάλογο πακέτο): • Ρολό κουζίνας • Σακούλες απορριμμάτων • Σφουγγαράκια για τα πιάτα • Απορρυπαντικό πιάτων • Wettex • Εμφιαλωμένο νερό • Αλάτι/Πιπέρι • Καφές/Ζάχαρη • Φακελάκια Τσάι • Σκόνη πλυντηρίου • Χαρτιά υγείας • Σαμπουάν • Αφρόλουτρο • Σαπούνια • Αντικουνουπικά.

Πριν αναλάβουμε μία οικία για την διαχείρισή της αυτή πρέπει να διαθέτει κάποια απαραίτητα. Όσον αφορά τα κλινοσκεπάσματα και πετσέτες οι προδιαγραφές είναι οι παρακάτω:

Για κάθε κρεβάτι:

 • 4 διπλά λευκά 100% βαμβακερά σεντόνια
 • Για όσα μαξιλάρια Χ4 οι μαξιλαροθήκες λευκές 100% βαμβακερές
 • 1 κουβέρτα & 1 πάπλωμα

Για το μπάνιο:

 • 4 πατάκια μπάνιου
 • Για κάθε άτομο: 6 πετσέτες σώματος μονόχρωμες βαμβακερές τουλάχιστον 550γρ.
 • Για κάθε άτομο: 6 πετσέτες προσώπου μονόχρωμες βαμβακερές τουλάχιστον 550γρ.
 • Για κάθε άτομο: 6 πετσέτες χεριών μονόχρωμες βαμβακερές τουλάχιστον 550γρ.

Χρειαζόμαστε τόσα κομμάτια ώστε η αλλαγή των κλινοσκεπασμάτων να γίνεται άμεσα ειδικά τις ημέρες που έχουμε και Check-out και Check-in ώστε να μην χάνουμε χρόνο στα πλυσίματα και να μένουν δυσαρεστημένοι οι επισκέπτες σας.

ΝΑΙ! Είναι μια από τις υπηρεσίες όπου μόνο εμείς προσφέρουμε, στο λεγόμενο πακέτο του ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑ, αλλά μόνο σε επιλεγμένα ακίνητα οπού πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Σας πληρώνουμε ΚΑΘΕ μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό, στο οποίο θα έχουμε συμφωνήσει, με δικαίωμα να διαθέτουμε την οικία σας προς ενοικίαση στα online κανάλια από όπου τα έσοδα θα πηγαίνουν στην AirBnB-Helper. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίζετε ένα ποσό κάθε μήνα ακόμα και όταν δεν υπάρχει κράτηση! Το πακέτο του ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑ προς το παρόν αφορά μόνο την πόλη των Χανίων, αλλά σε σύντομο χρόνο θα αφορά κι άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε βασικές σας ανάγκες σε όλη την Ελλάδα μέσω του βασικού μας πακέτου (8% επί των κρατήσεων). Το ΧΡΥΣΟ πακέτο κι εκείνο του ΜΙΝΩΑ, προς το παρόν, προσφέρονται μόνο στα Χανιά και για επιλεγμένες κατοικίες.

Η διαχείριση

Κάθε πλατφόρμα επιβραβεύει συγκεκριμένες οικίες ώστε αυτές να εμφανίζονται πιο ψηλά στην λίστα αναζήτησης. Με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος εξασφαλίζουμε ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις στην εκάστοτε πλατφόρμα ώστε να εμφανίζεται σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση.

Κάνουμε login/logout αυτόματα και καθημερινά σε όλες τις πλατφόρμες, ενημερώνοντας τα ημερολόγια πολλές φορές την ημέρα και καθημερινά, ενώ απαντάμε σε λιγότερα από μία ώρα σε όλους τους επισκέπτες και σε ό,τι μας ρωτήσουν. Παράλληλα δεν ακυρώνουμε κρατήσεις και χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Αφήστε το πάνω μας.

Προς το παρόν στα αγγλικά, και ελληνικά αλλά αναπτυσσόμαστε με γοργούς ρυθμούς.

Στις περισσότερες καταχωρήσεις και κανάλια ενεργοποιούμε την επιλογή του ‘Instant Book‘ που σημαίνει ότι δεν υπάρχει αξιολόγηση επισκέπτη. Ο λόγος που επιλέγουμε το instant book είναι επειδή βελτιώνει το SEO της οικίας σας και εμφανίζεται πιο πάνω στις λίστες αυξάνοντας τις κρατήσεις. Αν εσείς όμως επιθυμείτε να αξιολογούμε τους επισκέπτες σας τότε απενεργοποιούμε την επιλογή αυτή αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα μειωθεί η συχνότητα προβολής της καταχώρησής σας και οι κρατήσεις σας.

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται ανά επισκέπτη ελέγχοντας την σχέση του με προηγούμενους οικοδεσπότες και τις κριτικές που έχει λάβει. Επίσης αν διαθέτει ID verified λογαριασμό, αν έχει συνδέσει τα social media του στον λογαριασμό του και αν διαθέτει ενημερωμένο προφίλ.

Θέλουμε να είσαστε όσο πιο χαλαροί γίνεται, οπότε και αυτό το κομμάτι το αναλαμβάνουμε εμείς όπως και κάθε τι σχετίζετε με δημόσιες απαντήσεις στις δικές τους κριτικές για την οικία σας και την διαμονή τους σε αυτή.

Σχεδόν όλα τα κανάλια ορίζουν σαν μέγιστο χρόνο απάντησης τις 24 ώρες από την υποβολή του ερωτήματος από κάποιον υποψήφιο επισκέπτη της οικίας σας. Όσο γρηγορότερα απαντηθεί μία ερώτηση τόσο καλύτερα και για την οικία σας αφού σύμφωνα με τους αλγόριθμους των περισσότερων καναλιών η ταχύτητα επιβραβεύεται με καλύτερη προβολή και θέση της οικίας σας στις λίστες αλλά κι επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά οι πιθανότητες ένας ενδιαφερόμενος να κλείσει το σπίτι σας αυξάνεται δραματικά όσο πιο γρήγορα λάβει την απάντηση.

Εμείς απαντάμε σε λιγότερο από μία ώρα ενώ πολλές φορές μέσα σε λίγα λεπτά από την υποβολή του ερωτήματος!

Όταν υπάρξει κράτηση, η AirBnB-Helper σας στέλνει αυτόματα, την ίδια ημέρα αναφορά με όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες που χρειάζεστε. Αυτές συμπεριλαμβάνουν, το όνομα του επισκέπτη και πόσα άτομα θα είναι, την ημέρα του Check-in και του Check-out, το καθαρό ποσό που κερδίζετε από την κράτηση, το ποσοστό που αναλογεί στην παροχή της υπηρεσίας μας, ανάλογα και με το πακέτο υπηρεσιών που έχετε επιλέξει από εμάς και κάποιες οδηγίες για την σωστή προετοιμασία της οικίας και εξυπηρέτηση της κράτησης.

Ανάλογα πάντα με το πακέτο που έχετε επιλέξει, έχετε να εξυπηρετήσετε την κράτηση παρέχοντας τις ανάλογες υπηρεσίες στους επισκέπτες σας, όπως υποδοχή, καθάρισμα και προετοιμασία οικίας ή αν έχετε επιλέξει το πακέτο πλήρης διαχείρισης (του ΜΙΝΩΑ) απλά ενημερώνεστε και αφήνετε όλα τα άλλα πάνω μας.

Με το που ολοκληρώσει την κράτησή του ο επισκέπτης σας πρώτα του στέλνουμε ένα ενημερωτικό email στο οποίο του εξηγούμε που ακριβώς βρίσκεται η οικία σας και τι πρέπει να γνωρίζει όσον αφορά τις αποστάσεις από λιμάνι και αεροδρόμιο, τα κόστη των ταξί και λεωφορείων, διαδρομές και άλλες χρηστικές πληροφορίες.

Στην συνέχεια συνεννοούμαστε μαζί του για τον τρόπο που επιθυμεί να μπει στο σπίτι. Κάποιοι προτιμούν την παράδοση κλειδιών σε ουδέτερο χώρο, άλλοι το κλειδί σε lockbox και τρίτοι την προσωπική επαφή και την ξενάγηση στον χώρο που μπαίνουν.

Με όποιον τρόπο κι αν επιθυμούν να μπουν στο σπίτι σας εμείς φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους.

Στο Check-out υπάλληλος της AirBnB-Helper βρίσκεται στον χώρο σας για να παραλάβει τα κλειδιά και να ελέγξει για τυχόν ζημιές ή βλάβες έχουν προκληθεί από απροσεξία των επισκεπτών σας ή λόγω φυσιολογικής φθοράς, τις καταγράφουμε, σας ενημερώνουμε και οργανώνουμε την επισκευή ή και αντικατάσταση τους σε συνεννόηση πάντα με εσάς.

Μετά από κάθε κράτηση, το σπίτι σας πρέπει να προετοιμαστεί για να υποδεχτεί τους επόμενους επισκέπτες σας. Ένα σημαντικό μέρος αυτής της προετοιμασίας είναι το πλύσιμο και η αντικατάσταση των κλινοσκεπασμάτων. Στο πακέτο του ΜΙΝΩΑ,  η AirBnB-Helper αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τα σεντόνια με καθαρά σετ, όπως επίσης και τις μαξιλαροθήκες, πετσέτες σε σετ, το πατάκι της τουαλέτας και τις πετσέτες της κουζίνας αν κριθεί απαραίτητο.

Παρόλα αυτά, είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη της οικίας, το σπίτι να είναι εξοπλισμένο με αρκετά σετ κλινοσκεπασμάτων και πετσετών ώστε να γίνεται ομαλά και απρόσκοπτα η αντικατάστασή τους. Αφού περισυλλεχθούν τα χρησιμοποιημένα πλένονται ώστε να είναι έτοιμα για την αποθήκευσή τους και χρησιμοποίησή τους σε μελλοντική κράτηση. Το κόστος του πλυσίματος κλινοσκεπασμάτων και πετσετών εξαρτάται από την κράτηση και την οικία. Για τους όρους δείτε στην σελίδα των πακέτων

Για τις προδιαγραφές που ζητάμε όσον αφορά τον εξοπλισμό της οικίας σε πετσέτες και κλινοσκεπάσματα δείτε στις οδηγίες “για τον ιδιοκτήτη” στην σελίδα που βρίσκεστε τώρα.

Στο πακέτο του ΜΙΝΩΑ πακέτο, η AirBnB-Helper αναλαμβάνει (αφού πρώτα έχουμε συνεννοηθεί μαζί σας για την συντήρηση κι επισκευές που χρειάζονται και το κόστος τους) την επιμέλεια και συντονισμό των εργασιών και την επίσκεψη στον χώρο σας εξειδικευμένου συνεργείου, ιδανικό για κάθε τύπο εργασίας και ανάγκης επιδιόρθωσης. Το κόστος επισκευής, αναλαμβάνεται από τον ιδιοκτήτη του εκάστοτε σπιτιού.

Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον επισκέπτη σας από την πρώτη στιγμή μέχρι και μετά την αναχώρησή του. Σε πρώτο στάδιο βρίσκεται η μεταξύ μας επικοινωνία πριν την κράτηση.

Μετά την κράτηση του τον ενημερώνουμε με όλες εκείνες  τις πληροφορίες που χρειάζεται για την άφιξή του και την είσοδό του στην οικία σας καθώς και τον οδηγό της οικίας σας αν έχετε επιλέξει το κατάλληλο πακέτο ή υπηρεσία.

Κατά τη διαμονή του επίσης, ανάλογα και με το διάστημα διαμονής του, επικοινωνούμε μαζί του για να σιγουρευτούμε ότι όλα πάνε καλά και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα (πακέτο του ΜΙΝΩΑ).

Για τον ιδιοκτήτη

Ο νόμος πλέον έχει αλλάξει και έχει συμμορφωθεί με Ευρωπαϊκή οδηγία. Τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να νοικιάσει το σπίτι του online μέσω αστικής μίσθωσης δίχως άδεια ΕΟΤ. Καλό πάντως είναι, μιας και η AirBnB-Helper δεν παρέχει νομικές ή λογιστικές συμβουλές να απευθυνθείτε στον λογιστή σας ή  για περισσότερες λεπτομέρειες ή στο γραφείο ΕΟΤ της περιοχής σας.

Αφού αποφασίστε το πακέτο που θέλετε και σας εξηγήσουμε ακριβώς την φύση των υπηρεσιών που παρέχουμε,  σας αποστέλλουμε το συμβόλαιο συνεργασίας. Σε αυτό περιγράφονται οι εργασίες, οι όροι συνεργασίας, οι υπηρεσίες, οι περιορισμοί και προϋποθέσεις κάθε συμβαλλόμενης πλευράς. Το συμβόλαιο δεν είναι δεσμευτικό όσον αφορά την χρονική διάρκεια της συνεργασίας. Μπορείτε να αλλάξετε πακέτο όποτε το επιθυμείτε ή να διακόψετε την μεταξύ μας σχέση όποτε θέλετε.

Κανένα πρόβλημα, απλά μας ειδοποιείτε λίγες μέρες πριν ώστε να μπορέσουμε να καταχωρήσουμε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε ως μη διαθέσιμες στο ημερολόγιο κρατήσεων. Αρκεί βέβαια, να μην έχουν ήδη προγραμματιστεί ήδη κρατήσεις για τις ίδιες ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση οι κρατήσεις δεν μπορούν να ακυρωθούν. Όσο πιο σύντομα μας ειδοποιείτε τόσο το καλύτερο.

ΦΥΣΙΚΑ. Το γεγονός ότι έχουμε καταχωρήσει το σπίτι για σας, δεν αλλάζει ότι το σπίτι είναι δικό σας, πράγμα που σας επιτρέπει να ορίσετε τους δικούς σας κανόνες.  Μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε από τους επισκέπτες σας όσον αφορά την οικία σας. Για παράδειγμα μπορεί να μην θέλετε να μπαίνουν με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι σας ή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις ώρες κοινής ησυχίας. Να απαγορέψετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένο χώρο που είναι αποκλειστικά προσωπικός ή να μην επιτρέπετε το κάπνισμα σε όλους τους χώρους και πριν αναχωρήσουν να αφήσουν το σπίτι καθαρό όπως το βρήκαν.

Υπάρχουν βέβαια και παραδείγματα στα οποία δεν μπορείτε να ορίσετε κανόνες. Η AirBnB-Helper δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για κατοικίδια, ούτε και μπορούμε να ζητήσουμε από τους επισκέπτες να τα φροντίσουν. Τα κατοικίδια είναι σαν παιδιά μας, δεν θα αφήναμε ξένους να τα προσέχουν. Είναι καλύτερο να τα προσέχει (για όσο καιρό λείπεις) κάποιος φίλος σας που θα σας ενημερώνει και για τις “αταξίες” του! Επίσης μπορείτε να ζητήσετε από τους επισκέπτες σας να ποτίσουν τα λουλούδια σας, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το αναμενόμενο.

Ελέγχουμε για ζημιές και σας στέλνουμε φωτογραφίες με οποιαδήποτε πιθανή αλλαγή έχει επέλθει στον χώρο σας μόλις οι επισκέπτες φύγουν. Για οποιαδήποτε αξίωση μεσολαβήσουμε για λογαριασμό σου και προσπαθούμε να αποζημιωθούμε πλήρως.

Στην σπάνια περίπτωση που κάποιος επισκέπτης σας είναι απρόσεκτος και δημιουργήσει ζημιές στο σπίτι σας ή κλέψει κάτι καλύπτεστε από ασφάλεια που προσφέρουν όλα τα κανάλια που θα προβληθεί η οικία σας. Το Airbnb προσφέρει ασφάλεια ύψους μέχρι και σχεδόν 1.000.000 € ενώ το 9flats έως 500.000 €. Τα κρούσματα τέτοιων φαινομένων είναι απειροελάχιστα, μιας και ο συγκεκριμένος τουρισμός χαρακτηρίζεται ως υψηλού επιπέδου.

Η διαμόρφωση τιμής μιας οικίας επηρεάζεται από πολλούς λογούς, μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται, η τοποθεσία που βρίσκεται, η κατάσταση και ποιότητα της οικίας, οι ανέσεις και εξοπλισμός που προσφέρονται στους επισκέπτες σας, πόσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει ανά βραδιά, ο ανταγωνισμός, οι κριτικές και πολλά άλλα. Προσμετρώντας όλα τα παραπάνω, μαζί με την την εμπειρία μας και βάσει επιστημονικών εργαλείων, διαμορφώνουμε τιμές με δυναμικό τρόπο και προσπαθούμε πάντα να σας εξασφαλίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερες κρατήσεις στην καλύτερη δυνατή τιμή ανά βραδιά.

Αλλά αν θέλετε να ρυθμίζετε εσείς την τιμή ή να ορίσετε μια κατώτατη τιμή για τον χώρο σας, μπορείτε να το κάνετε. Απλά ενημερώστε μας για την τιμολογιακή σας πολιτική μαζί με όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που θα μας δώσεις για τον χώρο σου

Η επικοινωνία γίνεται από εμάς, Στέλνουμε e-mails στους επισκέπτες αμέσως μόλις κάνουν μια κράτηση αλλά και λίγο πριν ξεκινήσουν την διαμονή τους. Επιτρέποντας μας να χειριζόμαστε την επικοινωνία, εξασφαλίζετε πως οποιοδήποτε αίτημα ή οδηγία των επισκεπτών θα διαχειριστεί από τους κατάλληλους ανθρώπους της AirBnB-Helper.

Αν θέλετε να απαντάμε στις ερωτήσεις των υποψήφιων επισκεπτών σας με το δικό σας όνομα είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Παρόλα αυτά έχουμε παρατηρήσει όμως ότι είναι καλύτερα αν συστηνόμαστε με το όνομα του εκάστοτε διαχειριστή της εταιρείας μας που έχει αναλάβει την οικία σας και υπό την επωνυμία της AirBnB-Helper εξηγώντας στους επισκέπτες σας ότι σας βοηθάμε στην σωστή και οργανωμένη διαχείριση της.

Με αυτό τον τρόπο, τις περισσότερες φορές νοιώθει πιο άνετα και ο επισκέπτης σας, εφόσον γνωρίζει ότι υποστηρίζεται από μία επαγγελματική υπηρεσία να ρωτήσει ελεύθερα όποτε θέλει για ό,τι απορία έχει αλλά και να μείνει ήσυχος ότι η κράτησή του και η διαμονή του στην οικία σας θα αντιμετωπιστεί με τα στάνταρ που ορίζει η κοινότητα της sharing economy.

Η δύναμη μας! Με τον ανταγωνισμό στο Airbnb να ανεβάζει δραματικά το επίπεδο σπιτιών που προσφέρονται προς ενοικίαση, ίσως να θέλατε να προβείτε σε κάποια ανακαίνιση ή ανακατασκευή που θα ανέβαζε το επίπεδο της οικίας, με τα οφέλη να είναι πολυεπίπεδα και με επιστροφή χρημάτων όσο το δυνατόν ταχύτερα. Αναλαμβάνουμε να σας δώσουμε την καλύτερη και οικονομικότερη προσφορά που θα βρείτε, μέσω των συνεργείων μας και την πολύχρονη εμπειρία τους (προς το παρόν μόνο για Χανιά). Από χτίστες και μπογιατζήδες, μέχρι μαραγκούς, ηλεκτρολόγους, πλακατζήδες και υδραυλικούς… ότι χρειάζεστε. Αυτό που πρέπει να κάνετε για δικό σας όφελος, ειδικά στις δύσκολες οικονομικές εποχές που περνάμε, είναι να ζητήσετε προσφορές από όσον το δυνατόν περισσότερους, ώστε να πετύχετε την καλύτερη προσφορά για σας. Γιαυτό το λόγο, δεν έχετε τίποτα να χάσετε ακούγοντας και την δικής μας προσφορά.

Υπηρεσίες, πακέτα και πληρωμές

Τα πακέτα και οι υπηρεσίες μας είναι έτσι διαμορφωμένα ώστε να ικανοποιούν όλους τους πελάτες μας. Παράλληλα, αποφεύγουμε κρυφές χρεώσεις του στυλ “αν η κράτηση είναι μικρότερη από €100, τότε υπάρχει έξτρα χρέωση ή πρέπει να υπάρξει κράτηση 7 ημερών και άνω” που εφαρμόζουν άλλες μικρότερες εταιρείες, μιας και το θεωρούμε άδικο. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο διαφανείς γίνεται. Η αξιοπιστία μας, η επαγγελματική μας προσέγγιση και η οργάνωση μας, είναι μερικοί από τους λόγους που οι πελάτες μας, μας επιλέγουν, και φυσικά οι επισκέπτες τους… απολαμβάνουν.

Υπάρχουν τεσσάρων ειδών πακέτα: 1) Το ΒΑΣΙΚΟ, 2) Το ΧΡΥΣΟ, 3) του ΜΙΝΩΑ και 4) εκείνο του ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑ.

Στο πακέτο αυτό με 8% ποσοστό ανά κράτηση, αναλαμβάνουμε την δημιουργία της καταχώρησης της οικίας σας (αν δεν έχετε φωτογραφίες, παίρνουμε εμείς για σας), όπου κι αν βρίσκεται αυτή και την ανάρτησή της σε μία σειρά από πλατφόρμες (βλ. Airbnb, TripAdvisor κ.α.), την διαχείριση των ημερολογίων σε όλα τα κανάλια ώστε να αποφεύγονται οι διπλοκρατήσεις, και φυσικά αναλαμβάνουμε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία με τους επισκέπτες (υποψήφιους και εξακριβωμένους). Επιπρόσθετα, αξιολογούμε κάθε υποψήφιο επισκέπτη ξεχωριστά. Παράλληλα σας ενημερώνουμε αναλυτικά για τις ημέρες που έχετε κρατήσεις και αναλαμβάνετε την εξυπηρέτησή των επισκεπτών σας.

Ακολούθως, και με δικά μας έξοδα, προωθούμε την οικία σας μέσω στοχευμένων διαφημίσεων σε Facebook, Pinterest, Twitter & Instagram. την επικοινωνία με τους υποψήφιους επισκέπτες σας, τις κρατήσεις και την αναλυτική ενημέρωσή σας όποτε υπάρχει κράτηση. Όλα αυτά μόνο με 8%!

Στο πακέτο αυτό με 18% ανά κράτηση, προσφέρουμε ότι και στο ΒΑΣΙΚΟ με μια σειρά από επιπρόσθετες παροχές όπως:

 • Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε το Check-in ΚΑΙ το Check-out όπως και την παράδοση των κλειδιών στους επισκέπτες σας, αλλά και την παραλαβή των κλειδιών κατά την αποχώρηση τους.
 • Ακολούθως, είμαστε διαθέσιμοι 24/7 αν οι επισκέπτες σας χρειαστούν κάτι (π.χ. να χάσουν τα κλειδιά τους, πληροφορίες για ταξί, που να νοικιάσουν αμάξι κτλ)
 • Δημιουργία και παράδοση οδηγού πόλης, με το τι μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες σας στην πόλη, που να φάνε, τι να επισκεφθούν καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Το πακέτο αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για ιδιοκτήτες που δουλεύουν και εργάζονται, και δεν έχουν χρόνο στη διάθεση τους, για να περιμένουν πότε ακριβώς θα καταφθάσουν οι επισκέπτες του σπιτιού ώστε να τους παραδώσουν τα κλειδιά του σπιτιού και δεν μπορούν να απαντάνε στα αιτήματα των επισκεπτών τους, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το όνομα του πακέτου είναι εμπνευσμένο από τον ιστορικό βασιλιά ΜΙΝΩΑ, όπου με 28% ανά κράτηση, αναλαμβάνουμε τα ΠΑΝΤΑ για εσάς κι εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα, ζώντας μια “βασιλική” σιγουριά ότι όλα είναι κανονισμένα και τακτοποιημένα από εμάς. Το πακέτο παρέχει ότι και το ΧΡΥΣΟ, με τις επιπρόσθετες υπηρεσίες:

 • Οργάνωση και παραλαβή χρησιμοποιημένων πετσετών και κλινοσκεπασμάτων
 • Οργάνωση της οικίας για καθαρισμό και πλήρη προετοιμασία της (οικίας) για τους επόμενους επισκέπτες
 • Αναπλήρωση αναλώσιμων όπως, δημητριακών, σκόνη του καφέ, ρολό τουαλέτας, αλάτι, ζάχαρη και τσάι
 • Έλεγχος και κατάσταση της οικίας
 • Έξτρα προώθηση της οικίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες που ζουν σε διαφορετική πόλη ή χώρα και δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν με την χρονοβόρα διαδικασία της διαχείρισης. Ότι σκεφτείτε…. εμείς είμαστε εκεί να το παρέχουμε, έμπιστα, οργανωμένα και τακτοποιημένα. Συνεπώς με 28% ανά κράτηση μπορείτε να είστε ξέγνοιαστοι, ότι μια άκρως επαγγελματική ομάδα αξιοποιεί την οικία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το πακέτο του ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑ, αφορά  επιλεγμένα ακίνητα οπού πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις και είναι διαθέσιμο μόνο για τα Χανιά. ‘Οπως το όνομα του πακέτου φανερώνει (και κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας), σας πληρώνουμε ΚΑΘΕ 1η του μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό, με δικαίωμα να διαθέτουμε την οικία σας προς ενοικίαση στα online κανάλια από όπου τα έσοδα θα πηγαίνουν στην AirBnB-Helper. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε ένα ποσό ΚΑΘΕ μήνα ακόμα και όταν δεν υπάρχει κράτηση!

Όχι, μιας και κάθε κανάλι έχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική, οπότε είναι δύσκολη η εισαγωγή του ποσοστού μας εξαρχής. Κάποια πλατφόρμες δεν χρεώνουν τίποτα τον ιδιοκτήτη, αλλά δε χρεώνουν τον επισκέπτη ενώ κάποια τρίτα χρεώνουν όλο το ποσοστό στον ιδιοκτήτη. Η χρέωση του καναλιού ξεκινάει από 0% ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει και 15%-20%.

Παρόλα αυτά, εμείς παίρνουμε την ελάχιστη τιμή ανά βραδιά κράτησης που μας έχετε ορίσει και πάνω σε αυτή προσθέτουμε το ποσοστό του καναλιού ώστε το τελικό ποσό να είναι πάντα στο ελάχιστο που θέλετε. Αυτή τη διαδικασία την κάνουμε για κάθε κανάλι ξεχωριστά παράλληλα με την καθημερινή παρακολούθηση της αγοράς και την δυναμική αύξηση-μείωση τιμών της καταχώρησής σας ώστε αυτή να είναι ανταγωνιστική.

Για παράδειγμα αν ελάχιστη τιμή κράτησης ανά βραδιά έχετε τα 50€ και ένα κανάλι χρεώνει για κάθε κράτηση ένα ποσοστό 15% εμείς τοποθετούμε την τιμή στα 60€. Έτσι το ποσό μετά την αφαίρεση του ποσοστού που χρεώνει το κανάλι φτάνει λίγο πάνω από τα 50€.

Αφότου παραλάβουμε τα χρήματα, αφαιρούμε το ποσοστό μας και το υπόλοιπο μεταφέρεται την επόμενη ημέρα στον δικό σας λογαριασμό, κατά προτίμηση Paypal ενώ αποστέλλεται απόδειξη παροχής υπηρεσιών στο email σας. Με λίγα λόγια… από 24 ώρες έως 5-7 ημέρες. Για άλλους τρόπους πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στο payments@AirBnB-Helper.gr

Εμπιστοσύνη και Ασφάλεια

Στην AirBnB-Helper το θέμα της ασφάλειας του σπιτιού σας δεν το αφήνουμε ΠΟΤΕ στην τύχη του και θα διαπιστώσετε ότι είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους στη μεταξύ μας σχέση. Διαχειριζόμαστε τα κλειδιά σας, με την ίδια ευθύνη  σα να ήταν τα κλειδιά του δικού μας προσωπικού σπιτιού. Τα κλειδιά που μας παραδίδετε (ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών) φυλάσσονται σε ειδικό χώρο, απολύτως ασφαλισμένα. Στο μπρελόκ δεν αναγράφεται ΠΟΤΕ διεύθυνση ή στοιχεία ιδιοκτήτη αλλά ένας σειριακός αριθμός ο οποίος δημιουργείται από εμάς, βρίσκεται offline και είναι μόνο για εσωτερική χρήση και ταυτοποίηση.

Αναλυτικά πως χρησιμοποιούνται τα τρία σετ:

1) Το ένα σετ δίνεται στους επισκέπτες.

2) Ένα σετ φυλάσσεται στο γραφείο μας για την περίπτωση που οι επισκέπτες σας χάσουν κάποιο κλειδί.

3) Το τρίτο σετ δίνεται στο συνεργείο καθαρισμού αν έχετε επιλέξει το πακέτο του ΜΙΝΩΑ.

Ατυχήματα, και χαμένα κλειδιά, παρ’ ότι αρκετά σπάνια, είναι κάτι που συμβαίνει, και εμείς στην AirBnB-Helper δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη τους.

Αν επιλέξετε το ΧΡΥΣΟ πακέτο της AirBnB-Helper, τότε θα χρειαστούμε δύο σετ κλειδιών για την σωστή διαχείριση της οικίας σας, ενώ αν επιλέξετε εκείνο του ΜΙΝΩΑ τότε θα χρειαστούμε τρία. Τα κλειδιά μπορείτε να μας τα στείλετε μέσω ταχυδρομείου με ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ φάκελο ή στο χέρι όταν επισκεφτούμε την οικία σας για την τελική αξιολόγησή της.

Από την μεριά μας, σας εγγυούμαστε ότι τα κλειδιά της οικίας σας θα χρησιμοποιούνται μόνο για την ειδική χρήση που μας έχετε αναθέσει και για τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης της οικίας σας.

Αν δεν επιθυμείτε να παραδώσετε τα κλειδιά σας, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα lockbox σε κάποιο σημείο εξωτερικά της οικίας σας.

Έχουμε μια ομάδα που εργάζεται σε 24ωρη βάση για να λύνει θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά την παραμονή των ενοικιαστών, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς!

Πιστεύουμε πως μια ανοιχτή, θετική, γεμάτη εμπιστοσύνη συμπεριφορά προς τους επισκέπτες είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσει κανείς ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως το να νοικιάζετε τον χώρο σας δεν περιλαμβάνει κι κάποιο ρίσκο. Βεβαιωθείτε πως δεν αφήνετε αντικείμενα μεγάλης χρηματικής ή συναισθηματικής αξίας στον χώρο που διαθέτετε προς ενοικίαση, και φυσικά όχι κάτι αναντικατάστατο.

Η AirBnB-Helper πρέπει να ξέρετε ότι είναι πάντα δίπλα σας και  δε σας αφήνει δίχως υποστήριξη και βοήθεια. Αν θέλετε να διεκπεραιώσουμε εμείς μια αίτηση εναντίον του ενοικιαστή και της εγγύησης του, θα χρειαστούμε τα παρακάτω μέσα σε 24 ώρες από την αναχώρηση του:

-Απόδειξη με έγγραφα των εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των αποδείξεων αγοράς των αντικειμένων, μια απόδειξη για το κόστος της αντικατάστασης του ή μια εκτίμηση για την επισκευή του σε επίσημο έγγραφο.

Με την AirBnB-Helper μπορείτε να αισθάνεστε πάντα ασφαλείς.

Εξαρτάται από το πακέτο που έχετε επιλέξει. Ισχύει μόνο αν έχετε επιλέξετε το ΧΡΥΣΟ πακέτο κι εκείνο του ΜΙΝΩΑ.

Τότε κάποιο μέλος από την super host ομάδα της AirBnB-Helper εξασφαλίζει ότι θα υποδεχθεί τον καλεσμένο σας με ένα θερμό καλωσόρισμα, ό,τι ώρα κι αν φτάσει στο διαμέρισμα. Είναι κάτι που πάντα επιδιώκουμε να κάνουμε και ένας από τους λόγους που παίρνουμε εξαιρετικές κριτικές!

1η Επιλογή: Δυστυχώς δεν μπορούμε να αναλάβουμε την οικία σας δίχως αντίγραφο του κλειδιού σας. Ως ιδιοκτήτες κι εμείς, καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες σας. Θέλουμε να είσαστε σίγουρος/η πως τα αντίγραφα των κλειδιών δεν θα «κυκλοφορούν τριγύρω». Γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται κάθε σετ κλειδιών και εξασφαλίζουμε πως αν ποτέ κάποιος φιλοξενούμενος χάσει κάποιο, δεν θα φέρουν πληροφορίες για την ταυτότητα του σπιτιού επάνω τους.

2η Επιλογή: Να αναλάβετε εσείς το CheckIn/Checkout όπως και την πλήρη προετοιμασία της οικίας σας για τον κάθε επισκέπτη.

Κάθε ομάδα καθαρισμού είναι προγραμματισμένη να καθαρίζει τους χώρους που διαχειριζόμαστε μεταξύ 10 το πρωί και 6 το απόγευμα. Από την στιγμή που υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που επηρεάζουν το πρόγραμμα κάθε ομάδας, δεν είμαστε σε θέση να σου δώσουμε συγκεκριμένη ώρα. Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι εκεί! Τα κλειδιά βρίσκονται πάντα σε ασφαλή χέρια και χρησιμοποιούνται αυστηρά και μόνο για να καθαριστεί ο χώρος σου.

 

WordPress Theme built by Shufflehound. All rights reserved © Airbnb-Helper 2017      Terms and Conditions       Powered by EnerPaint.com